Hurmaava Lukija,

Vallattomat sormeni ovat nyt tilapäisesti poissa sieltä, missä jokaisen miehen sormien pitäisi vapaa-aikanaan olla..nimittäin naisen lemmennapilla. Joudun siis kuivaamaan hetkeksi nämä kostuneet käpäläni, ihan vain suoltaakseni iloksesi tekstiä, joka on hautomossani muhinut jo sangen kauan. Tämä blogi on jatkoa jokin aika sitten syksyllä perustamalleni facebook-profiilille, terveisiä sinnekin siis. Kirjoitusalustan luonne on erilainen, mutta teema hyvinkin samanlainen. Facessa kerään eräänlaista kuvagalleria, tänne kirjoitan tekstiä. Tausta-ajatus on kuitenkin hyvin samantapainen.

Se on Elämänvoima. Se on Taidetta. Se on Seikkailu ja Tutkimusmatka ja Pieni Kuolema.

Se on seksuaalisuus, voima ja vietti, jonka ansiosta olemme, elämme ja hengitämme. Hurmaannnun siitä päivä toisensa jälkeen enkä koskaan saane tarpeekseni.

Mutta minulle tyypillisellä, hivenen kieroutuneella joskin toisaalta tyylitajuisella maulla en käsittele tätä aihetta suinkaan kovin pehmeällä kädellä. Olen ehdottoman varma siitä, että eroottinen makuni ei ole alkuunkaan vaniljainen eikä keskivertoinen, vaikka ulkokuori saattaisikin ensivaikutelmansa puolesta olettaa toisin. Tämän väitteen tulen todistamaan varsin piankin.

Toiseksi, erityinen motiivini on kirjoittaa siitä, miten tässä muka-modernissa Suomenmaassa seksuaalisuuteen edelleen liittyy suunnaton määrä häveliäisyyttä, syyllisyyttä ja moralismia, joiden kaikkien soisi haihtuvan yhtä tehokkaasti kuin haihtui käytöstä valuuttamme nimeltä markka. Voisin oikopäätä luetella pikku leegion tähän moralismiin liittyviä esimerkkejä elävästä elämästä, mutta säästän toistaiseksi mielikuvitustasi ja kerron kokemuksiani lisää tuonnempana. Toistaiseksi riittäköön se fakta, että lankakerän toinen pää on nyt avattu ja toista tuskin näkyykään. Tämä vuodatus nimittäin paisuu kuin kestoerektio Miss Universumin kanssa sekstatessa.